recept: Juhtúrós galuska, Kifőzde
Juhtúrós galuska
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 tojás,
10 dkg finomliszt,
5-6 dkg juhtúró,
finomra vágott kapor


Felütök egy tojást egy nagy bögrébe, beleteszem a juhtúrót, és annyi lisztet keverek hozzá, hogy kanállal ki lehessen szaggatni.
Finomra vágott kaporral ízesítve szebb is lesz. Só nem kell bele.
Kapros-tejfölös, savanykás levesekbe kitűnő betétnek.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Elképzeltem, megcsináltam, bejött.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.07.30. Utoljára frissítve: 2008.08.04.
Utolsó megtekintés: több, mint 1 napja (2024-05-02 11:06:10 - 1.33)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez